Opšta poljoprivredna zadruga “Eko Budućnost“ i ove godine bila je učesnik modričkog sajma privrede. Na manifestaciji pod nazivom „Osmi sajam privrede Modriča 2017“, pored OPZ „Eko Budućnost“ predstavilo se još  217 izlagača iz BiH i Srbije.

I ove godine smo se predstavili sa bogatom ponudom domaćih proizvoda nastalih u okviru rada zadruge i drago nam je što smo naišli na pohvale od strane posjetioca sajma. Ostvarili smo takođe i značajnu saradnju sa poslovnim subjektima, sa kojima je dogovorena distribucija i prodaja naših proizvoda, što će cijeli naš rad podići na još veći nivo“, saopšteno je iz OPZ “Eko Budućnost”.

OPZ „Eko Budućnost“ osnovana je 2014. godine sa ciljem unapeđenja zajedničke proizvodnje u okviru zadruge, obezbjeđenje plasmana poljoprivrednih proizvoda na domaćem i stranom tržištu, obavljanje poljoprivrednih poslova u cilju sticanja dobiti, kako za zadrugu, tako i za zadrugare i stručno istraživačke usluge iz oblasti razvoja poljoprivrede i sela, seoski turizam i slično.