Opšta poljoprivredna zadruga “EKO BUDUĆNOST” bila je učesnik i ovogodišnjeg, desetog po redu, Sajma privrede koji se održava u Modriči. 

„Potrudili smo se da posjetiocima, ali i učesnicima sajma, i ove godine, predstavimo proizvode koji su nastali djelovanjem OPZ „EKO-BUDUĆNOST“, kao i proizvode koje tek planiramo da proizvodimo. Zadruga je u proteklom periodu uključila veliki broj kooperanata među kojima su i prošlogodišnje dobitnice granta, od kojih planira da vrši otkup, a zatim preradu proizvoda. S tim u vezi, nadamo se da će sljedeća godina biti još uspješnija i da će veći broj proizvoda obogatiti naš asortiman“, rekli su iz OPZ „EKO-BUDUĆNOST“.

Opšta poljoprivredna zadruga „EKO-BUDUĆNOST“ osnovana je 2014. godine sa ciljem unapeđenja zajedničke proizvodnje u okviru zadruge, obezbjeđenje plasmana poljoprivrednih proizvoda na domaćem i stranom tržištu, obavljanje poljoprivrednih poslova u cilju sticanja dobiti, kako za zadrugu, tako i za zadrugare i stručno istraživačke usluge iz oblasti razvoja poljoprivrede i sela, seoski turizam i slično.