Zahvaljujući odličnoj saradnji koje je UG „Budućnost“ ostvarilo sa udruženjem „Pomozi.ba“ iz Sarajeva, ali i njihovoj izuzetnoj humanosti, na našu adresu danas je stiglo šest paketa odjeće, namjenjenih korisnicima Sigurne kuće.

Naime, u ovo prednovogodišnje vrijeme svaka pomoć je dobrodošla, a udruženje „Pomozi.ba“ odlučilo je da dio pomoći koju oni dijele, uruče i našim korisnicima.

„Danas smo dobili šest paketa odjeće koje ćemo u narednim danima podijeliti korisnicima naše Sigurne kuće. Važno je napomenuti da ovo nije prvi put da udruženje „Pomozi.ba“ pomaže korisnike „UG Budućnost“, s obzirom da su prije nekoliko dana obradovali našu bivšu korisnicu i njene tri kćerke paketima prehrambenih proizvoda, sokova i slatkiša, kojima jedan ovakav gest mnogo znači, naročito u ovom prazničnom periodu. Želimo ovom prilikom od srca da se zahvalimo predsjedniku i osnivaču Udruženja „Pomozi.ba“, Elviru Karaliću, ali i cijelom timu ovog udruženja, na humanom i nesebičnom činu, u naše i u ime svih naših korisnika, kojima ćemo ovu pomoć podijeliti u narednim danima“, saopšteno je iz UG „Budućnost“.