Predstavnici Sigurne kuća u Modriči pokrenuli su inicijativu za prikupljanje finansijskih sredstava za odlazak dvoje blizanaca, učenika osmog razreda Osnovne škole u Modriči na ekskurziju.

Inicijativa je privukla donatore dobrog srca kojima se kolektiv Sigurne kuće, ali i UG Budućnost, ovom prilikom srdačno zahvaljuju.

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” donirali su 300 KM.

Pekara Klas 100 KM.

Pekara Vučijak 100 KM.

A učešće u akciji uzela je i naša sugrađanka Svjetlana Jovanović, koja će djeci obezbjediti higijenske potrepštine, kupaće kostime, peškire i sve ono što je djeci potrebno da potpuno opremljeni odu na ekskurziju.

“Razrednik blizanaca je došao u prostorije Sigurne kuće i obratio nam se za pomoć. Škola je i sama pokrenula inicijativu, međutim bilo je potrebno da se skupi još novca. Ja sam odmah odreagovala, obavijestila građane o akciji i za kratak period uspjeli smo dati veoma značajan doprinos ovoj akciji. Hvala organizaciji “Srcem za Modriču”, pekarama Klas i Vučijak, te našoj sugrađanki Svjetlani Jovanović, na ovom humanom i nesebičnom gestu koji blizancima itekako znači”, rekla je Biljana Đukić, voditeljica Sigurne kuće u Modriči.