Među 180 izlagača iz BiH i Srbije koji su danas predstavili svoje proizvode na sedmom po redu sajmu privrede “Modriča 2016” bila je i Opšta poljoprivredna zadruga (OPZ) “Eko Budućnost”.

Glavni ciljevi OPZ su unapeđenje zajedničke proizvodnje u okviru zadruge, obezbjeđenje plasmana na domaćem i stranom tržištu poljoprivrednih proizvoda, obavljanje poljoprivrednih poslova u cilju sticanja dobiti, kako za zadrugu, tako i za zadrugare i stručno istraživačke usluge iz oblasti razvoja poljoprivrede i sela, seoski turizam i slično. Zadruga trenutno radi na svom razvoju i unapređenju i planira da u narednom periodu postane prepoznatljiva po ponudi širokog asortimana vrhunskog kvaliteta.

“Nadamo se da će nam učešće na sajmu privrede “Modriča 2016” pružiti mogućnost da upoznamo građane Modriče, ali i sve posjetioce sajma, sa djelatnostima zadruge”, rekli su iz OPZ “Eko Budućnost”.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje 110 izlagača iz oblasti malog i srednjeg preduzetništva i 70 izlagača iz oblasti poljoprivrede (19 izlagača iz četiri grada Srbije, 26 izlagača iz Federacije BiH i Brčkog, dok su ostali iz Republike Srpske, od kojih 30 iz Modriče).