Mališani koji borave u Sigurnoj kući u Modriči i ove godine dobili su pregršt poklona za novogodišnje praznike, zahvaljujući velikom broju humanih osoba, koje su tokom mjeseca decembra posjetili prostorije Sigurne kuće.

Prva od njih je naša sugrađanka Sandra Kojić, koja je dječici uručila novogodišnje paketiće. Nakon nje Sigurnu kuću, sada već tradicionalno, posjetili su predstavnici Ministarstva porodice, omladine i sporta, na čelu sa novoizabranom ministricom Sonjom Davidović koji su donijeli slatkiše i higijenske pakete.  Djecu Sigurne kuće posjetili su i članovi kluba navijača Delije Modriča, koji su u okviru akcije „Paketić od srca“ , odlučili da obraduju i djecu koja borave u Sigurnoj kući. Tradicionalno, paketići su stigli i od načelnika opštine Modriča Mladena Krekića, a djecu je iznenadila i naša humana sugrađanka Ameldina Šućurović.

„Hvala svima onima koji su odvojili svoje vrijeme, trud i novac da obraduju naše mališane, to je jako lijep gest i njima znači mnogo. Kao organizacija koja se bori za prava marginalizovanih grupa, naročito žena i djece, ponosni smo na naše sugrađane i srećni, jer nisu zaboravili mališane koji u ovo praznično vrijeme nažalost borave u Sigurnoj kući. Hvala našim humanim sugrađankama Sandri i Ameldini koje su samoinicijativno posjetile naše prostorije i izrazile želju da obraduju naše najmlađe, hvala modričkim Delijama koji su ovim gestom pokazali svoje ogromno srce, hvala institucijama: opštini i načelniku opštine Modriča i Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS i novoizabranoj ministrici Sonji Davidović jer tradicionalno misle na naše najmlađe u ovo praznično vrijeme. UG “Budućnost“ vam svima želi mnogo sreće, ljubavi i zdravlja i sreću i uspješnu Novu 2019. godinu“, rekla je Dajana Ilić, stručna saradnica za odnose  s javnošću.

KLUB NAVIJAČA DELIJE MODRIČA:

AMELDINA ŠUĆUROVIĆ I NJENA KĆERKA:

SANDRA KOJIĆ:

MINISTARSTVO PORODICE, OMLADINE I SPORTA REPUBLIKE SRPSKE: