Senad Krajinović i njegova supruga prošle sedmice su uručili vrijednu donaciju namjenjenu žrtvama nasilja koje borave u sigurnoj kući u Modriči.

Naime, porodica Krajinović redovno pomaže socijalno ugroženim porodicama, te su istakli da je ovo samo početak buduće saradnje sa sigurnom kućom.

Krajinovići su donirali značajnu količinu hrane i higijenskih potrepština, između ostalog radi se o 25 kg brašna, zatim ulje, šećer, mlijeko, paštete, slatki i slani namazi, prašak za veš, omekšivač, totalet papir, sapun…

Biljana Đukić, voditeljica sigurne kuće zahvalila se Senadu i njegovoj supruzi na ovom divnom gestu i rekla da su hrana i higijena nešto čega nikada nije previše.

„Zahvalila bih se Senadu, prije svega, na brizi i činjenici da, u ova vremena kada smo svi skoncentrisani na COVID 19 i sve što pandemija sa sobom nosi, imaju sluha za one najugroženije, a onda naravno i na doniranoj hrani i higijeni. Hrana i higijenski proizvodi su nešto što se najbrže troši i što nam je zaista neophodno u svakodnenom radu“, rekla je Đukić.