Udruženje građana „Budućnost“ Modriča organizuje završnu konferenciju pod nazivom „Zajedno u borbi protiv korupcije“ koja će biti održana u prostorijama Srpskog kulturnog centra Modriča – Hol, I sprat, u utorak 28. maja 2019. godine sa početkom u 11.00 časova

Konferencija se organizuje u okviru projekta „Razvijenje antikorupcijskih praksi u lokalnim zajednicama“, koji uz podršku Ambasade SAD-a u BiH, u lokalnim zajednicama: Šamac, Vukosavlje, Odžak, Modriča i Brod realizuje UG „Budućnost“ iz Modriče.

Pomenuti događaj je završna aktivnost projekta, a na istom će biti prezentovani rezultati i preporuke do kojih se došlo prilikom implementacije projekta. Takođe, ovom prilikom biće predstavljeni nalazi istraživanja o korupciji, kao i nagrađeni video i literarni radovi koje su izradila djeca sa područja opština obuhvaćenih projektom.

Konferencija će, pored navedenog, biti posvećena i razmatranju uloge svakog pojedinca u borbi protiv korupcije, sistemskoj borbi protiv iste, te podsticanju mladih na pozitivne forme ponašanja.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da prisustvujete navedenom događaju.