IN fondacija iz Banjaluke (Fondacija za unapređenje socijalne inkluzije djece i mladih u BiH) je je krajem oktobra 2017. godine pokrenula kampanju pod nazivom „Gnijezdo ljubavi“ čiji cilj je prikupljanje sredstava kojima bi osigurali da 10.000 djece izađe iz kruga nasilja u BiH.

Sva prikupljena sredstva biće usmjerena na različite intervencije i aktivnosti koje će pomoći djeci da imaju srećnije i bezbjednije djetinjstvo.

„Kao i do sada, nastavićemo da kroz različite projekte i različite inovativne metode dođemo do svih dijelova BiH i tako budemo kreatori pozitivnih promjena za srećnije i ljepše odrastanje djece i mladih. Kampanja „Gnijezdo ljubavi“ će se provoditi na području cijele BiH. Usmjerena je na širu javnost i trajaće do 31. decembra 2017. godine. Vjerujemo da rezultate, kao i do sada, možemo postići ako udružimo snage. Zato, uključimo se i donirajmo u skladu sa svojim mogućnostima“, saopšteno je iz IN fondacije.

Ukoliko želite da se uključite se i podržite aktivnosti IN fondacije i saznate nešto više o tome kako donirati novac kliknite OVDJE