Predstavnici neformalne grupe građana “POKLANJAM-MODRIČA” danas su posjetili djecu iz sigurne kuće i uručili im novogodišnje paketiće.  

Ovo je druga godina za redom kako humani ljudi okupljeni oko ove grupe građana, uveseljavaju novogodišnje praznike djeci u sigurnoj kući.

“Od osnivanja humanitarne grupe “POKLANJAM-MODRIČA”, prije tri godine, sa puno sreće i zadovoljstva obilazimo i štićenike sigurne kuće UG “Budućnost” u namjeri da razveselimo djecu novogišnjim paketićima i poklonimo im po koji zagrljaj topline i razumjevanja za njihovu situaciju. Hvala vam što nam pružate povjerenje i što ste divni domaćini svake godine kada dođemo. Zaista mi je drago što nam je ovo druženje polako prešlo u tradiciju”, rekla je Sandra Kojić, predsjednica POKLANJAM-MODRIČA” .

Posebnu radost ove godine donio je Djed Mraz koji je djeci uručio poklone i zaželio im zdravlje i sreću u Novoj 2020. godini.

“Sama atmosfera i dolazak Djeda Mraza sa poklonima i lijepim željama za narednu godinu, govori djeci u sigurnoj kući da su vrijedni i da neko misli na njih, a to je uvijek značajno u razvoju djece”, istakla je voditeljica sigurne kuće Biljana Đukić i zahvalila se predstavnicima pomenute grupe na dolasku i poklonima.

Takođe, djeca su rekla da nikada nisu dobijali paketiće u svojim primarnim porodicama, te da im paketići pričinjavaju posebnu radost, naročito kada u njima pronađu igračku.