JAVNI POZIV za angažovanje aktivista/kinja po projektu: „ZAJEDNO u borbi protiv trgovine djecom“

Udruženje građana “Budućnost” iz Modriče poziva sve zainteresovane građane i građanke iz cijele Bosne i Hercegovine da se prijave na poziv za aktivistički angažman u okviru realizacije kampanje podizanja svijesti šire javnosti o trgovini djecom.

Kampanja će obuhvatiti sljedeće gradove: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Brčko, Tuzla, Prijedor, Doboj, Maglaj, Vukosavlje, Modriča, Zenica, Derventa, Bijeljina, Prnjavor, Bihać, Višegrad, Srebrenik, Odžak, Gradačac, Goražde, Kozaraska Dubica, Kalesija, Orašje, Teslić i Široki Brijeg.

Aktivistički angažman će trajati u periodu od 01.06-15.08.2022. godine kada se od aktivista/aktivistica očekuje da distribuiraju promotivne materijale osnovnim i srednjim školama, javnim ustanovama (centar za socijalni rad, zdravstvena ustanova, sud, policija, dječije ustanove…) kojim će dodijeliti određenu količinu letaka i zalijepiti postere na vidnim mjestima (uz dogovor sa nadležnim licima tih ustanova). Određeni broj letaka će podijeliti građanima i građankama na ulicama.

Više informacija o ovom Javnom pozivu možete pronaći ako kliknete OVDJE

Prijavni obrazac koji ćete popuniti i dostaviti na našu e mail adresu: buducnostmd@yahoo.com možete pronaći ako kliknete OVDJE

Prijavni obrazac takođe možete dostaviti i poštom ili lično na adresu: UG ”Budućnost”, ul. Živojina Mišića 4a, 74480 Modriča, najkasnije do 27.05.2022. godine.