Predstavnici UG "Budućnost" na sastanku sa radnom grupom za izradu Nacrta Lokalnog akcionog plana za djecu

Živojina Mišića 4A
74480 Modriča, BiH

+387 53 820 701
buducnostmd@yahoo.com

Vijesti

Danas su predstavnici Radne grupe za izradu Nacrta Lokalnog akcionog plana za djecu opštine Modriča, održali sastanak (Okrugli sto) na kojem je pozdravljena informacija da će se Nacrt LAP-a naći na januarskoj sjednici SO-e Modriča. 
 
 
Ova informacija  je dostavljena iz Opštine Modriča, pri čemu je naglašeno da će podaci iz LAP-a biti usklađeni sa novom kalendarskom godinom, pri čemu će i cjelokupan plan biti pomjeren na period 2017. - 2021.godina.
 
Sastanak je organizovan u UG "Budućnost", čiji predstavnici su i članovi ove radne grupe. Učesnicima sastanka su, između ostalog, prezentovani podaci dobijeni Analizom izdvajanja za djecu na opštini Modriča, kao i Vodič za monitoring lokalnih akcionih planova za djecu.
 
 
Jedna od ključnih tema ovog Okruglog stola, osim usvajanja  LAP-u, bio je posvećen bezbjednosti djece u saboraćaju, pri čemu su članovi RG ispred Policijske stanice Modriča, obećali da će u narednom periodu maksimalno raditi na povećanju bezbjednosti djece u saobraćaju.
 
Takođe, ovo je bila prilika da se prezentuje i dio aktivnosti  u okviru kampanje za veću vidljivost djece u budžetu, koju su provela djeca na opštini Modriča, a u skladu sa aktivnostima organizacija koje takođe provode isti projekat: "Zdravo da ste" Banja luka, "Naša djeca" Sarajevo, "Naša djeca" Zenica.
 
 
 
Pin It

20

GODINA

300

PROJEKATA

100

PRIZNANJA

20.000

KLIJENATA