Volonteri UG "Budućnost" prikupili 326,50 KM za liječenje Nine Bližnjaković

Živojina Mišića 4A
74480 Modriča, BiH

+387 53 820 701
buducnostmd@yahoo.com

Vijesti

Zahvaljujući humanosti volontera, ali i velikog broja građana Modriče, Udruženje građana „Budućnost“ danas je prikupilo 326,50 KM za liječenje petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja, koja boluje od težeg oblika leukemije.

Inicijativa za prikupljanje pomoći došla je od djece volontera UG „Budućnost“ .

„Moja drugarica Ivana, inače Ninina prijateljica, mi je predložila da organizujemo akciju za prikupljanje novca i zahvaljujući UG „Budućnost“ mi smo tu ideju danas uspješno realizovali. Ovo je prvi put da učestvujem u ovako humanoj akciji i srećna sam što se veliki broj ljudi odazvao, ali i što ćemo ovim iznosom pomoći Ninino liječenje“, rekla je volonterka UG „Budućnost“, Marija Bajić.

Pored Marije, u ovoj humanoj akciji učestvovali su i: Anđelko Stević, Ivana Mićić, Andrea Mišanović, Ruža Mandić, Vanja i Saška Grašarević, Anđela Lazić i Dragana Petrović.

Akciju je pohvalila i psihologinja UG „Budućnost“, Branka Stojanović, koja je rekla da je zadovoljna odzivom građana.

„Nažalost, sve je veći broj osoba kojima je potrebna novčana pomoć za liječenje i baš zbog toga sam ponosna što smo uspjeli da prikupimo ovaj iznos. Hvala našim sugrađanima koji su donirali novac i sve pohvale našim volonterima koji su sve ovo osmislili“, rekla je Stojanovićeva.

Novac će na račun Nine Bližnjaković biti uplaćen u ponedjeljak. Hvala svima koji su pomogli i nadamo se da će ovaj naš mali doprinos koliko-toliko pomoći.

Podsjećamo, petnaestogodišnjoj Nini Bližnjaković iz Doboja je dijagnostifikovana leukemija, teži oblik - C920 Leucaemia myeloides acuta i za njeno liječenje neophodna su velika novčana sredstva. Nina se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu i priprema se za odlazak u inostranstvo. 

Pin It

20

GODINA

300

PROJEKATA

100

PRIZNANJA

20.000

KLIJENATA